Hvor lenge spores amfetamin i blod og spytt?

Hei hvor lenge sitter amfetamin i blodet hvis politi skal ta prøver.å hvor lenge sitter det hvis Di tar en spytte test?

mann/gutt |
42 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Bruk av amfetamin vil normalt kunne spores med både spyttprøver og blodprøver i 1-2 dager etter siste inntak, i noen tilfeller også noe lengre enn dette (ved større forbruk).

I urin påvises amfetamin i omtrent 2-10 dager. Merk at dette er avhengig av bruk og avvik fra dette kan forekomme.

Les gjerne mer om amfetamin og prøver på vår nettside om dette.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen