Hvor lenge kan THC spores i blodet?

Kan tch spores i blod etter 14 uten bruk. Etter bruk på 6 mnd?

mann/gutt |
30 år |
Oslo

  Rusinfo svarer:

Jeg forutsetter at du spør om THC kan spores i en blodprøve etter 14 dager uten bruk og at du har brukt i 6 måneder.

Dersom du ikke har brukt på 14 dager vil det mest sannsynlig ikke kunne påvises THC i blodet ditt. Ved enkeltinntak vises THC i blodet i ca. ett døgn. Dersom det brukes jevnlig vil det kunne vises noe senere også.

Vanligvis brukes blodprøver til å si noe om påvirkningsgraden. En blodprøve egner seg derfor bra til å si noe om vedkommende er ruspåvirket her og nå. Urinprøver vil derimot kunne påvise THC i lenger tid. Derfor benyttes urinprøver ofte for å si noe om rusmiddelet har vært inntatt i senere tid. 

Ta gjerne en titt på vår lenke om cannabis i urinprøver og blodprøver.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen