Hvor lenge kan THC spores i blodet?

Kan tch spores i blod etter 14 uten bruk. Etter bruk på 6 mnd?

mann/gutt |
30 år |
Oslo

  Rusinfo svarer:

Jeg forutsetter at du spør om THC kan spores i en blodprøve etter 14 dager uten bruk og at du har brukt i 6 måneder.

Dersom du ikke har brukt på 14 dager vil det mest sannsynlig ikke kunne påvises THC i blodet ditt. Ved enkeltinntak vises THC i blodet i ca. ett døgn. Dersom det brukes jevnlig vil det kunne vises noe senere også.

Vanligvis brukes blodprøver til å si noe om påvirkningsgraden. En blodprøve egner seg derfor bra til å si noe om vedkommende er ruspåvirket her og nå. Urinprøver vil derimot kunne påvise THC i lenger tid. Derfor benyttes urinprøver ofte for å si noe om rusmiddelet har vært inntatt i senere tid. 

Ta gjerne en titt på vår lenke om cannabis i urinprøver og blodprøver.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.