Finnes det ikke hjelp til voksne med rusproblem?

Finnes det ikke hjelp til voksne med rusproblem?

mann/gutt |
62 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Jo, det finnes en rekke tilbud til voksne. Du finner en ganske bra oversikt over tilbudene på Helse Norge sine sider. Du kan velge hva slags type behandling du ønsker (avrusning, poliklinikk, døgnbehandling osv). Du kan også velge hva slags rusmiddel som er hovedproblemet (alkohol, legemidler etc). Søk på Helse Norge her.

Rusbehandling er en del av spesialisthelsetjenesten. Det betyr at du trenger henvisning fra lege, det vanligste er å be sin fastlege om dette.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.