Vil å røyke hasj påvirke min læringsevne på skolen?

Hei! Jeg røyker hasj ca 1-2 ganger i mnd. Vil dette påvirke min læringsevne på skolen, eller vil ikke så liten bruk ha noe særlig påvirkning? Er ikke avhengig, men foretrekker å røyke hasj, fremfor å drikke alkohol. Liker rusen bedre.

mann/gutt |
22 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Hei!

Et jevnlig forbruk av hasj og cannabis kan i noen tilfeller påvirke kognitive funksjoner som hukommelse, konsentrasjonsevne og evne til å lære. Ditt forbruk er ikke høyt, men det er jevnlig og det kan noen ganger føre til utvikling av noen problemer etter lengre tid. Sannsynligheten for dette er ikke stor men det kan oppstå, så vi anbefaler at du følger med, og eventuelt reduserer cannabisbruken hvis du føler at du sliter å følge med på skolen. I tillegg vær oppmerksom på at ditt forbruk kan øke over tid, og da blir det mer og mer sannsynlig å få problemer og å få dem i en større grad.

Du kan lese mer i vår brosjyre om cannabis.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen