Lurer på om Ksalol 1 mg virker like bra som Xanax 1 mg?

Lurer på om ksalol 1 mg virker like bra som sanax 1 mg??

kvinne/jente |
48 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Dersom begge tablettene er produsert av et legemiddelfirma, og vært gjennom prosedyrer for godkjenning, vil de ha samme effekt, ja. (Med unntak av ev. forskjeller i tilsetningsstoffer.)

Er pillene produsert illegalt vet man aldri hva de inneholder.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen