Hvor lenge varer Lyrica-abstinenser?

Sluttet med Lyroca for ca 1 mnd siden, etter nedtrapping. Sliter fortsatt med fryktelige abstinenser. Angst, uro, søvnløshet, kroppen gjør motstand mot all aktivitet, kvalm, dårlig matlyst m. M. Eit helvete.. Hvor lenge kan dette vare?. Vil det bli bedre noen gang?

kvinne/jente |
67 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Ja, det vil bli bedre etter hvert, vi har i hvert fall ikke hørt om noen som har hatt evige abstinenser. Men hvor lang tid det tar er vanskelig å si, det kommer blant annet an på hvor mye og lenge du har brukt før du trappet ned. Vi vil anbefale deg å ta en prat med legen som foreskrev Lyrica til deg. Forklar om plagene dine, kanskje er det noe milde medikamenter som kan hjelpe deg litt mens det står på som verst.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen