Jeg prøvde kokain i helgen, og angrer ekstremt

Jeg prøvde kokain for første gang i helgen, og angrer ekstremt. Har det vondt med meg selv, og har skikkelig dårlig samvittighet. Dosen jeg tok var svært liten, og jeg kjente ingen ruseffekt. Likevel er jeg stresset og redd, og sitter med høy puls i etterkant. Det er nå to døgn siden. Er det noe fare, og er det sannsynlig at jeg har fått varige men av dette? Føler på høy puls og hjertebank men tror dette er angst. Føler meg også tom og sliten, og sliter med konsentrasjon, men tror også dette kommer av angst. Er det noe grunn til beskymring eller kan jeg slappe av og prøve å glemme det?

kvinne/jente |
20 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Det er veldig lite trolig at en liten dose kokain skal gi noen som helst varige mén. Ut fra det du forteller var det små mengder, og du fikk ikke noe særlig effekt av det der og da. Da er det lite trolig at det skal ha langvarige negative konsekvenser. En mulighet er at du har stresset deg veldig opp og bekymrer deg unødig. Hvis det fortsetter over tid, kan det være en god idé å snakke med legen din om det.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.