Har brukt 2 g amfetamin over 2-3 dager, vil jeg pisse reint ca. 5 dager etter?

Om jeg har brukt ca 2g amfetamin fordelt på 2-3dager. Vil jeg da pisse reint ca 5 dager etter siste inntak????

kvinne/jente |
40 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Ut ifra inntaket du beskriver, er du egentlig litt i gråsonen mellom positivt og negativt prøvesvar. Med andre ord, det er like fullt mulig at du tester positivt som negativt, og vi kan egentlig bare gjette på hvilken som vil være tilfelle. Amfetamin kan i utgangspunktet spores i 2-10 dager etter inntak, avhengig av mengden, stoffets renhet, urinens konsentrasjon samt prøvens sensitivitet. Om vi likevel skal gjette, vil vi si at sannsynligheten for positivt prøvesvar nok er størst, ettersom 2 g er en forholdsvis stor mengde, selv om det er spredt over flere dager.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen