Har blå valium 10 mg vært lovlig i Norge?

Synes huske at min far gikk på 10mg blå valium kan dette stemme? Har det vært et lovlig legemiddel her i landet før?

mann/gutt |
51 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

I følge Statens legemiddelverk hadde Valium 10 mg markedsføringstillatelse i Norge frem til 1983. Så ja, det er mulig din far har gått på det hvis det er lenge siden. Hvilken farge disse tablettene hadde vet vi dessverre ikke.

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen