Gir det utslag på blodprøver og urin da jeg faktisk ikke har tatt noe stoffer selv men kysset en som hadde stoffet i seg?

Hei
Min kjæreste har drevet på med rus uten at jeg egentlig var klar over d. Jeg hadde en liten mistanke at d foregikk noe men sprute aldri. Vi hadde sex en kveld og kyssing og klining. Han var da tydeligvis påvirket av amfetamin noe jeg ble obs på etterpå da jeg tilfeldigvis ble stoppet i en rutinekontroll av politiet. Dem tok en spytt prøve og påviste amfetamin i spyttet mitt. Da skjønte jeg at mistanken min var reél. Jeg fikk masse problemer med politiet og måtte på blodprøve og urin test. Jeg har selv ikke brukt eller prøvd noe narkotika og ble skremt av opplevelsen av å sitte i saksa for andres problemer. Vi hadde klina å jeg hadde ikke skylt munnen etterpå da jeg ble stoppet ca 15 min etter endt sameie. Gir det utslag på blodprøver og urin da jeg faktisk ikke har tatt noe stoffer selv men kysset en som hadde stoffet i seg? Står jo i stor fare for å miste både bil å jobb ettersom jeg er yrkessjåfør. Jeg fikk beholde førerkort intil prøve var klar. Da dem forsto forklaringa mi å at jeg er både opplakt og klar som vanlig.

PS. Vi er ikke sammen noe mer etter dagen idag 😅
Må man fysisk ha tatt stoffet eller kan d på en måte komme over i mitt blod etter vi klina å han var påvirka.?

Gutt 26

mann/gutt |
26 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Da du brukte ikke stoffet selv, skal det ikke påvises på urin- eller blodprøver, siden det bare er veldig små spormengder som kommer inn i kroppen ved kyssing/klining. Du hadde veldig uflaks – tiden mellom siste kontakt med din partners saliva var så kort, at det ble påvist på spyttprøven. Sannsynligvis hadde du fremdeles spytt fra din partner i munnen da du ble stoppet. Det mangles forskning om dette, men vi anslår at det ikke påvises etter max. 1-2 timer når spyttet er overført fra partner til partner.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.