Er det veldig ille om man har tatt 2,5 gram quetapin,istedenfor 25 mg?

Er det veldig ille om man har tatt 2,5 gram quetapin,istedenfor 25 mg?

kvinne/jente |
29 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Først og fremst må vi gjøre oppmerksom på at vi ikke er en akutt tjeneste, og det kan ta flere dager før vi får besvart innkomne spørsmål.

Er du usikker på om du har tatt en for høy dose medisin bør du kontakte legen din, legevakt på 116 117 eller Giftinformasjonen på 22 59 13 00.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen