Xanor gjør deg til bedre sjåfør i små mengder?

Xanor gjør deg til bedre sjåfør i små mengder. Utslitte sjåfører er livsfarlige i trafukken

 

 

mann/gutt |
52 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Vi i RUSinfo svarer fortrinnsvis på spørsmål om rus og bruk av rusmidler. Men, det vi vet om Xanor og bilkjøreng er at en sjåfør som er utslitt, trenger hvile og søvn. Dempende medisiner som f.eks Xanor vil bare gjøre sjåføren mer sløv, uopplagt og trafikkfarlig. I henhold til Helsekrav til førerkort er det ikke tillatt å bruke Xanor i forbindelse med føring av motorvogn for noen av førerkortgruppene.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen