Xanor gjør deg til bedre sjåfør i små mengder?

Xanor gjør deg til bedre sjåfør i små mengder. Utslitte sjåfører er livsfarlige i trafukken

 

 

mann/gutt |
52 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Vi i RUSinfo svarer fortrinnsvis på spørsmål om rus og bruk av rusmidler. Men, det vi vet om Xanor og bilkjøreng er at en sjåfør som er utslitt, trenger hvile og søvn. Dempende medisiner som f.eks Xanor vil bare gjøre sjåføren mer sløv, uopplagt og trafikkfarlig. I henhold til Helsekrav til førerkort er det ikke tillatt å bruke Xanor i forbindelse med føring av motorvogn for noen av førerkortgruppene.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.