Et brett med Xanor og 10 mg Oxycontin sammen, hva skjer da?

Eit brett med Xanor og
10 mg oxycontin sammen. Hva ser da?

kvinne/jente |
29 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Hva som vil skje, er vanskelig å forutsi veldig konkret. Det kommer f.eks. an på hvor høy toleranse du har for de enkelte stoffene. Utover det, blir dette egentlig en type brukerveiledning vi ikke gir.

Nå vet ikke vi hvorfor du lurer på dette, men hvis det er sånn at du har det vanskelig og ønsker å skade deg selv, vil vi heller oppfordre deg til å oppsøke noen form for hjelp, dersom du ikke allerede har gjort det. Det finnes hjelp å få, så sant du ber om det. Se denne artikkelen fra Rådet for psykisk helse om hva slags hjelp som finnes, og hvordan du går frem for å få det.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen.