Et brett med Xanor og 10 mg Oxycontin sammen, hva skjer da?

Eit brett med Xanor og
10 mg oxycontin sammen. Hva ser da?

kvinne/jente |
29 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Hva som vil skje, er vanskelig å forutsi veldig konkret. Det kommer f.eks. an på hvor høy toleranse du har for de enkelte stoffene. Utover det, blir dette egentlig en type brukerveiledning vi ikke gir.

Nå vet ikke vi hvorfor du lurer på dette, men hvis det er sånn at du har det vanskelig og ønsker å skade deg selv, vil vi heller oppfordre deg til å oppsøke noen form for hjelp, dersom du ikke allerede har gjort det. Det finnes hjelp å få, så sant du ber om det. Se denne artikkelen fra Rådet for psykisk helse om hva slags hjelp som finnes, og hvordan du går frem for å få det.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

Vi har tekniske problemer med spørsmålstjenesten. Spørsmål sendt inn etter 29.04 kan ha blitt borte, og vi ber deg sende inn på nytt. Vi beklager ulempen, og jobber med å rette feilen snarest. 

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen!