Bivirkninger av Sobril?

Hei .

Har fått sobril av legen for å roe ned panikkanfall.

De virker ikke mot de , men jeg da sliter da heller med vond hals og stygg hoste .

Er dette en bivirkning?

kvinne/jente |
37 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Vi i RUSinfo er ikke medisinsk helsepersonell og kan derfor ikke si noe om mulige bivirkninger du får av Sobril. Derfor anbefaler vi deg å ta kontakt med foreskrivende lege. På generelt grunnlag vil vi uansett si at vond hals og hoste ikke står oppført som kjent bivirkning ved bruk av Sobril i Felleskatalogen.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen