Hvor mamge sovepiller vold det tatt for å dø

Hvor mamge sovepiller vold det tatt for å dø

mann/gutt |
20 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Dette spørsmålet kan vi dessverre ikke svare konkret på. En av grunnene er at vi ikke vet hvilken type sovepiller det er snakk om, men det er også fordi at dette er en form for veiledning vi ikke har anledning til å gi.

Hvis du selv har tanker om at du vil dø, vil vi sterkt anbefale deg å snakke med noen om dette. Det finnes hjelp å få – selv om alt kan virke håpløst. Vi anbefaler deg sterkt å kontakte fastlegen din for en prat. Du kan også snakke med noen på en helsestasjon for ungdom.

Du kan også kontakte Mental helse sin hjelpelinje eller Kirkens SOS – begge disse er døgnåpne.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.