Mor har tatt 1 gram Paracet og 400 mg Paralgin Forte samtidig. Er dette farlig?

Min mor har tatt 1 gram Paracet OG 1 x 400 mg Paralgin Forte samtidig ved en feil. Er dette farlig ?

kvinne/jente |
95 år |

  Rusinfo svarer:

Vi er ikke en akutt tjeneste, det kan ta flere dager før du får svar når du sender inn spørsmål til oss. Ved bekymring for akutt fare ved bruk av rusmidler eller medisiner skal giftinformasjonen (22 59 13 00), fastlege eller legevakt på 116 117/113 kontaktes.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen