Kan man dø av 93 piller Efexor?

Hei,jeg tok en overdose av efexor,jeg hadde drukket veldig mye alkohol,tok 93piller av efexor,kan man dø av det?

mann/gutt |
48 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Vi gjør oppmerksom på at det kan ta opptil flere dager før man får svar på denne tjenesten. Ved fare for liv og helse anbefaler vi å ringe medisinsk nødtelefon 113 eller legevakt på telefon 116 117. Det er også mulig å ringe Giftinformasjonen som er døgnåpen på telefon 22 59 13 00.

Du har tatt veldig mange piller Efexor og det er ikke bra å blande så mye medikamenter med alkohol. Om det er nok til at du kunne dødd av det kan vi ikke svare på, både fordi vi ikke er helsepersonell og ikke kan vite dette sikkert, og fordi dette er en type informasjon vi ikke har anledning til å gi.

Om det var slik at du tok så mye Efexor sammen med alkohol fordi du på dette tidspunktet hadde et ønske om å dø, håper vi at du snakker med noen om grunnen til det. Det må gjerne være legen din eller annet helsepersonell, men du kan også ringe hjelpelinjen til Mental helse på telefon 116 123.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen