Jeg skal lage en case angende hvordan hormon og nervesystemet blir svekket PGA rusmidler

hei, jeg skal lage en case angende hvordan hormon og nervesystemet blir svekket PGA rusmidler. har dere noe relevant informasjon og senere skader du kan få av å bruke rusmidler

kvinne/jente |
16 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Vi får dette spørsmålet ganske ofte, så vi har laget en egen side om hvordan rusmidler kan påvirke nervesystemet og hormonsystemet. Der finner du nok noe relevant informasjon. I tillegg kan du lese om virkninger og bivirkninger for hvert enkelt stoff på våre faktasider om rusmidler.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

Vi har tekniske problemer med spørsmålstjenesten. Spørsmål sendt inn etter 29.04 kan ha blitt borte, og vi ber deg sende inn på nytt. Vi beklager ulempen, og jobber med å rette feilen snarest. 

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen!