Jeg bruker 200 mg om morgenen. Kan jeg kjøre bil med denne dosen?

Jeg bruker 200 mg om morgenen.Kan jeg kjøre bil med denne dosen ?

kvinne/jente |
72 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Du sier ikke hva du bruker 200 mg av om morgenen, så det blir dessverre vanskelig å gi deg noe svar på det.

Vi anbefaler at du tar opp dette med legen som skriver ut medisinen. Legen skal kunne informere deg om hvilke regler som gjelder for deg. Alternativt er du velkommen til å skrive inn på nytt, med litt mer utfyllende informasjon.

Se for øvrig også Helsedirektoratets førerkortveileder, som beskriver hvilke regler som gjelder for medisinbruk og helsekrav til førerkort.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen