Hvordan produseres MDMA?

hvordan produseres MDMA ps til en skole presentasjon

14 år |

  Rusinfo svarer:

MDMA fremstilles kjemisk i laboratorier. Opprinnelig var det et legemiddelfirma som fant opp MDMA. Men når det produseres for det forbudte markedet, lages det ofte i provisoriske laboratorier av organiserte kriminelle.

Kjemisk sett er det litt komplisert. Det er fire ulike stoffer som kan brukes til fremstilling av MDMA: safrol, isosafrol, piperonal og et stoff som kalles PMK. Safrol er det viktigste utgangsmaterialet da tre andre kan syntetiseres fra det.

I den originale oppskriften fra 1914 (legemiddelfirmaet Merck) ble safrol blandet med flere andre stoffer,  som igjen ble omdannet til MDMA ved bruk av stoffet  metylamin.

Les mer om MDMA her.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

Vi har tekniske problemer med spørsmålstjenesten. Spørsmål sendt inn etter 29.04 kan ha blitt borte, og vi ber deg sende inn på nytt. Vi beklager ulempen, og jobber med å rette feilen snarest. 

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen!