Hvor lenge kan hasj påvises i blod?

Hei! I høstferien som var for noen uker siden så røyket jeg hasj. Jeg gjør det omtrent veldig sjeldent. Jeg er syk og er redd for at blodprøvene jeg tar viser positivt for thc

mann/gutt |
16 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

THC kan ikke påvises i blod lenger enn opptil et døgn etter at du har brukt cannabis, så du kan helt trygt oppsøke lege.

For øvrig skal ikke helsepersonell ta prøver av deg uten at du er informert og har samtykket til hva de skal testes for. THC vil kun vises på en type blodprøve som faktisk er ment for å lete etter dette.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen