Hva vil være en dødelig dose Metadon?

Ved daglig bruk av metadontabletter i to år og dosering har vært 6×20 mg tabletter, altså 120 mg i døgnet. Hva vil være dødelig, 300-500-1000-2000-3000mg?

mann/gutt |
48 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Vi gir ikke denne typen brukerveiledning. Delvis fordi hva som er en dødelig dose vil variere fra person til person, og delvis fordi vi ikke ønsker å oppgi informasjon noen kan bruke til å skade seg selv. Vi vet jo ikke hvorfor du spør, men dersom du har det vanskelig håper vi du snakker med noen om det. Du kan for eksempel ta kontakt med Mental Helse sin hjelpetelefon(116 123).

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.