Hva vil være en dødelig dose Metadon?

Ved daglig bruk av metadontabletter i to år og dosering har vært 6×20 mg tabletter, altså 120 mg i døgnet. Hva vil være dødelig, 300-500-1000-2000-3000mg?

mann/gutt |
48 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Vi gir ikke denne typen brukerveiledning. Delvis fordi hva som er en dødelig dose vil variere fra person til person, og delvis fordi vi ikke ønsker å oppgi informasjon noen kan bruke til å skade seg selv. Vi vet jo ikke hvorfor du spør, men dersom du har det vanskelig håper vi du snakker med noen om det. Du kan for eksempel ta kontakt med Mental Helse sin hjelpetelefon(116 123).

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen