Hjelp med problemer etter å ha vært rusfri over lang tid

Hei. kan noen hjelpe meg å finne noe på nettet ell noen eg kan komme i kotakt md, som jobber med problemer som oppstår selv om vært rusfri over lang tid.

mann/gutt |
43 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Det mest nærliggende er enten å be om en oppfølging gjennom helsevesenet gjennom din fastlege (for eksempel be om poliklinisk hjelp til tilbakefallsforebygging, eller kontakte en selvhjelpsgruppe hvor du møter personer med samme utfordringer.

Typiske selvhjelpsgrupper kan være:

NA Norge

Selvhjelp Norge 

AA Norge

 

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen