HAP-appen lukker seg med det samme jeg åpner den

Hei. Jeg forsøker å komme i kontakt med de som har utviklet HAP-appen. Etter å ha kommet til 135 dager er det nå sånn at den lukker seg med det samme jeg åpner den, det er utrolig kjedelig, jeg vil så gjerne følge med på prestasjonene fremover også – og telle dager, i mange år forhåpentligvis. Håper sterkt dere kan hjelpe. Har appen i IOS – har fungert utmerket frem til for et par uker siden, kanskje bare en uke

kvinne/jente |
52 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Takk for tilbakemelding! Det er dessverre et problem flere som har appen i IOS har opplevd i det siste. Vi er oppmerksomme på problemet, og har meldt det videre til de som har det tekniske ansvaret for appen vår. De jobber med å fikse problemet, men det er per dags dato ikke i orden enda. Vi er veldig lei oss for dette, og håper den er oppe og går igjen veldig snart!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.