Er nå 4 måneder siden jeg sluttet, å pisser fortsatt positivt

Hei!
Har en lengere rushistorie bak meg og går for tiden til rustesting. Primært hasj som er problemet. Kan karaktisere bruken før jeg sluttet som ekstrem. Opptil flere gram om dagen, både gjennom røyking å spising. Er nå 4mnd siden jeg sluttet, å pisser fortsatt positivt. (Er kvantumsberegnet) og har gått sakte ned. Men hele perioden har thc verdiene i urinen gått ned,opp,nedd,opp osv. men kun med 1 måleenhet i -/+
Som jeg har klart å google meg til så er 3 mnd det som er den maksimale tiden å kvitte seg med thc.
For ordensskyld så kan jeg nevne at verdien av thc er på laveste trinn (1) nå og starter strax på mnd nr 5. Har ikke luktet på hasj i denne perioden.
Så mine 2 spørsmål er mitt er: er jeg unik? Med tanke på tid og påvisning av thc.
Og har det noe å si at jeg er født med bare en nyre?

mann/gutt |
39 år |
troms

  Rusinfo svarer:

Hvor lenge man tester positivt er svært individuelt, og i ekstreme tilfeller som ditt er det nok flere som har testet positivt i lengre enn 3 måneder selv om det ikke er det vanlige. Siden de har målt konsentrasjonen i urinen vet du jo også at mengden har gått sakte men sikkert nedover, tross litt svingninger.

Vi kjenner dessverre ikke til om det å ha en nyre kan påvirke påvisningstiden, så vi vil anbefale deg å spørre legen din eller laboratoriet om dette.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.