Eg lurer på hvor lenge cannabis er i kroppen

.Hei. Eg lurer på hvor lenge cannabis er i kroppen, eg røykte ein periode(fast bortimot daglig i 6-8 dager. i midten av
Av sommere. Det var. Maks 2.5gram.
No har eg røykt 4 joint (ca 0.4?- 0.5g Kvar joint). Der. var nok for
Meg, kroppen slappa og e fekk såva
H: 180
Vekt: 147
Alder: 39

mann/gutt |
39 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

For bruken du beskriver først (fast bortimot daglig i 6-8 dager i sommer): Disse prøvene ble rene ca 12-15 dager i urin etter at du sluttet.

For det du beskriver til slutt (4 jointer): Noe kortere, omtrent 8-10 dager i urin.

Alle påvisingstider er omtrentlige og det er en god del individuelle forskjeller. Dersom man er «litt røslig» og har en del fett på kroppen, kan det i noen tilfeller gi litt lengre påvisingstid – men det er ikke nødvendigvis enorm forskjell sammenliknet med «de syltynne».

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen