Mistet lappen i 6 mnd

Mistet lappen 6 mnd Går på urinprøver har 2 ganger i uka..Har 4 og en halv mnd igjen til jeg kan få lappen tilbake. Hva skjer om en prøve er positivt

mann/gutt |
19 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Vi vet ikke hvorfor du mistet lappen i utgangspunktet, men som regel risikerer du å måtte fortsette med urinprøver lengre enn 6 måneder om du tester positivt i prøveperioden. Du kan da altså ikke regne med å få lappen tilbake etter 6 måneder.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen