Hvilken tablett er best av Halcion og Rohypnol?

Rohypnol bruker jeg mot søvn, hvem tablett er best av halcion og rohypnol

mann/gutt |
42 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Begge disse medikamentene er dempende/beroligende og skal hjelpe mot søvnløshet. Det er vanskelig å gi noe klart svar på hvilken som er best da effekt av ulike legemidler kan variere noe fra person til person.

Anbefaler deg å ta opp dette med legen din slik at dere sammen kan finne ut hvilket legemiddel som har best effekt for deg.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen