Finnes det medisiner som kan gi interaksjoner med det jeg bruker?

Jeg har grønn stær og bruker øyedråper Trusopt og Taflotan.
I tillegg bruker jeg 30 mg Mianserin Mylan før jeg legger meg. Mitt spørsmål er: Finnes det noen medisiner som kan gi interaksjon sammen med disse? Og, hva med bedøvelse hos tannlegen, eller narkose. Jeg er redd for at jeg må passe godt på.

kvinne/jente |
72 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Vanlig bruk av medisiner er utenfor vårt kompetanseområde, men vi kan tipse deg om interaksjonsanalysen til Felleskatalogen. Der kan du legge inn de legemidlene du bruker å sjekke dem opp med det aktuelle legemiddelet du lurer på. Vi vil likevel anbefale deg å spørre legen din om dette, slik at du kan få råd tilpasset deg og din helsetilstand.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

I vår spørsmål- og svartjeneste har vi besvart mange tusen spørsmål fra våre brukere. 
 
Sender du inn et spørsmål, så kan du regne med at det blir besvart i løpet av kort tid på hverdager
 
Hverdager 
11:00 – 14:30
 
15:00 – 18:00
 
Lørdag og søndag

STENGT

Åpningstidene kan avvike i ferier og på helligdager.
 
Hverdager 
11:00 – 14:30
 
15:00 – 18:00
 
Lørdag og søndag  
STENGT
 
Åpningstidene kan avvike i ferier og på helligdager.
 
Telefon: 915 08 588


Spør oss


Chat
(Stengt) 


Telefon
(Stengt)


Spør oss


Chat
(Stengt) 


Telefon
(Stengt)

RUStelefonen har nytt navn og ny nettside!

 Velkommen til RUSinfo. Du er fortsatt helt anonym når du kontakter oss!