Finnes det medisiner som kan gi interaksjoner med det jeg bruker?

Jeg har grønn stær og bruker øyedråper Trusopt og Taflotan.
I tillegg bruker jeg 30 mg Mianserin Mylan før jeg legger meg. Mitt spørsmål er: Finnes det noen medisiner som kan gi interaksjon sammen med disse? Og, hva med bedøvelse hos tannlegen, eller narkose. Jeg er redd for at jeg må passe godt på.

kvinne/jente |
72 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Vanlig bruk av medisiner er utenfor vårt kompetanseområde, men vi kan tipse deg om interaksjonsanalysen til Felleskatalogen. Der kan du legge inn de legemidlene du bruker å sjekke dem opp med det aktuelle legemiddelet du lurer på. Vi vil likevel anbefale deg å spørre legen din om dette, slik at du kan få råd tilpasset deg og din helsetilstand.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.