Er Aduvanz smertestillende?

-Er Aduvanz smertestillende? Jeg tar Aduvanz 50-70mg daglig, og jeg merker når jeg har smerter feks mensen smerter så lindres det når medisinen begynner virke inn. Jeg vet jo det ikke er smertestillende, men lurte vel mer på om det kan ha slik effekt? Sliter med relativt sterke mensen smerter, men de forsvinner ca en times tid etter tabletten er inntatt.

kvinne/jente |
21 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Vi er ikke medisinsk personell, og kan derfor ikke gi presise råd om bruk av legemidler. Men vi vil svare så godt vi kan.

Effekten du nevner er vi ikke kjent med fra før, men vi har inntrykk av at brukere av Aduvanz kan oppleve en del forskjellige bieffekter av medisinen. Hvis du opplever at du blir mindre stresset enn vanlig når du tar medisinen kan dette være en mulig forklaring, siden stress er en faktor som kan bidra til menssmerter. Dette kan vi ikke si sikkert, men det er fint å lese at virkningen du opplever er positiv.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.