Skal på tisseprøve denne uken- går det fint?

Hei, dersom man har tatt eit par trekk av ein joint, for 3 uker siden og skal på tisseprøve denne uken, går det da fint, har ganske høy forbrenning og ganske lav fettprosent, vet at det bare er 1 uke som er grensa, men har vært så stressa for det og vil være helt sikker. Vet at eg aldri kommer til å prøve noe sånt igjen, det var helt forferdelig.

kvinne/jente |
20 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Hvis du ikke hadde røyket noe i tiden før disse trekkene er du med all sannsynlighet rein. Som du selv skriver er påvisningstiden for enkeltinntak opptil en uke, og ofte enda kortere. Vi er forsiktige med å gi folk noen 100% garanti, men vi tror virkelig ikke du har noen grunn til å bekymre deg.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai
 

Tirsdag 30.mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.