Vil sjefen min få vite at jeg var på legevakten på grunn av speed?

hei. jeg måtte til legevakten da jeg ikke følte meg noe bra etter å ha tatt en del speed. mitt spørsmål er da dette, får sjefen min eller noen andre vite dette?

mann/gutt |
30 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Arbeidsgiver får ikke vite dette, men legevakten vil antagelig sende en epikrise til din fastlege. Fastlegen har taushetsplikt overfor arbeidsgiver (med unntak av svært få arbeidstitler). Om legen vurderer at din rusbruk ikke er forenelig med å inneha førerkort, kan legen be deg levere fra deg førerkortet for en viss tid. Legen har også meldeplikt til barnevernet om det er fare for alvorlig omsorgssvikt. Ut over disse to mulige scenarioene, vil ikke andre få vite om dette.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.