Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Jeg har en kjæreste som blir en helt annen person når han drikker

Jeg har en kjæreste som blir en helt annen person når han drikker. Han er ikke til å kjenne igjen. Han blir ekkel, sur å gjør ting han aldri ville gjort edru. Dette skjer hver gang han har drukket mye. Hvorfor blir han slik å hva skal til for at dette ikke skjer igjen? Kan noen få personlighetsforstyrrelse når man drikker alkohol? Setter pris på et utfyllende svar.

kvinne/jente |
27 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Det er slik at alle reagerer forskjellig når de drikker alkohol. Noen blir åpne, pratsomme og blide, noen blir veldig sinte og utagerende. Dette handler om hvordan kroppen reagerer på alkoholen, men også hvordan man takler følelser og hva man har opplevd tidligere i livet. En annen faktor som spiller inn, er hvilken mengde alkohol kroppen tåler i forhold til hvor mye alkohol man inntar.

Du skriver at kjæresten din blir en helt annen person når han drikker, kaller deg stygge ting etc. Når det er slik så bør han rett og slett redusere inntaket og lære seg å kjenne etter når han bør stoppe. Dette er noe han selv er ansvarlig for og har kontroll over dersom han vil. Han/ dere finner en rekke gode råd for hvordan å unngå å bli full på våre nettsider.

Alle er ansvarlige for sine handlinger selv om man er påvirket av alkohol.

Vi skjønner godt at du blir lei deg og frustrert. Det kjæresten din gjør påvirker også din hverdag. Fylla er ingen unnskyldning for det man gjør med eller mot andre. Dersom du fortsatt ønsker å være i et forhold med ham, så er dette et tema dere må ta opp og snakke om. Først og fremst er det viktig at du tar vare på deg selv, og kjenner etter hva du vil videre.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.