Lurer på om jeg har blitt dopa

Lurer på om jeg har blitt dopa.
Var på date med en dame, vi hadde det morro hele dagen,med ulike aktiviteter. På kvelden dro vi hjem til meg og kosa i noen timer før vi endte med å ha sex. Vi holdt på i 4 timer, og jeg spurte om vi kunne avslutte fordi jeg klarte ikke mere. Det var veldig intens og svetten rann fra kroppen min. Jeg spurte derfor om vi kunne gå i dusjen, for så ta kvelden. Vi klina litt i dusjen og plutselig kjente jeg at jeg ble helt nummen, jærn,eller lignende følelse som å slikke på et 9v batteri på tungen. Prikket i kinnene Jeg ble kjempesvimmel å måtte sette meg ned på do for og ikke falle. Jeg så henne i ansiktet. Hun var kjempeblek, og sier hun ble kjempe redd for meg. Og ble svimmel selv. Alt ble veldig tåkete, og fikk øyeblikkelig en redsel om at nå slokner jeg, og hun stikker av med alle verdifulle ting i huset. I samme øyeblikk får jeg helt ekstremt mye luft i magen. Jeg ringer så til legevakta. De mener jeg har hatt et blodsukkerfall. Mulig det var adrenalin som slo inn. Men ble helt våken etter på. Hadde ikke drukket alkohol. Dagen etterpå er forøvrig helt normal,mtp at man har vært våken hele natten. Fortsatt uggen i magen. Kan være dårlig kosthold de siste dagene. Har forhørt meg litt, og en som sa at det var noen damer som gnudde amfetamin i gommen under sex. Hva skal jeg gjøre nå? Liker jo den dama veldig godt men vil ikke blandes inn i nå dop greier. Aldri prøvd i hele mit liv. Har ikke kjørt bil på 24t.

mann/gutt |
34 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Ut ifra det du beskriver, kan vi ikke se noen åpenbar grunn til at du skal ha blitt dopet ned. Denne reaksjonen skyldtes nok helt andre og naturlige årsaker, som f.eks. et høyt energinivå over et lengre tidsrom, en varm dusj, dårlig kosthold eller lignende.

Om du likevel er i tvil, kan du vurdere om du vil kontakte Legevakten igjen og be om å komme og ta en urinprøve, som kan finne eventuelle spor av rusmidler. I så fall bør dette gjøres så snart som mulig, da en rekke stoffer har ganske kort påvisningstid i urin.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai
 

Tirsdag 30.mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.