Søker svar

Jeg har brukt valium og pinex forte siden 14-15 års alder. Mellom alderen 17-18 år var det missbruk over en 15-20 års periode. Går nå på 7 stesolid og 8 pinex forte pr dag de siste 5 årene. Historien er lang men 3 haste hentinger til hjerte avd på Ullevål sykehus. Med fullt hjerte team ventende da jeg var på vei til å dø. For litt over en mnd siden forsvant jeg da jeg ikke fikk mine medisiner av ny lege. Etter 5-7 dager å ingen hjelp fra teamet rundt meg,som ikke fikk hjulpet meg pga den nye legen,ga jeg til slutt opp. Jeg kom meg til stolen å forsvant,jeg så livet mitt,familien min å alt jeg har gjort mot de og så også hva jeg måtte gjøre,det var bare masse lys som kom med dette. Jeg har ikke noe tidsperspektiv på hvor lang tid det tok,men det føltes som sekunder. Jeg kom til meg selv å mine psykiske plager forsvant etter dette,å jeg trenger ikke min medisin men trenger ikke medisin,men ved fare for å få en smell av det gjør at jeg veldig rolig trapper ned selv for å slippe en smell. Det jeg lurer på er: kan man dø ved akutt stopp av medisinene beskrevet?å hvordan skal behandle eller starte «infoen» jeg fikk tildelt?jeg er skjeldent ute å har mistet enormt med vekt. Hvor kan jeg henvende meg da denne legen lot alt dette skje?å hvilken menge over nesten 30+ år nå som skrevet over vil (7 stes 8 pinex forte siste 5 år) vil abstinens over 5-7 dager være dødelig?har hatt overdose i 20-30 årene,2 stk. Jeg vet man kan dø av dette av erfaring,så hvordan kan disse sykdommene bare forsvinne etter hendelsen?ta gjerne kontakt da jeg ikke får noe form for forklaring,alle tror jeg snakker usant selv om 50 år. Ed sykdom som har hold livet tilbake med rus bare bli borte?jeg bruker ikke noe annet en litium ved siden av. Håper på svar da jeg 2 dager etter er i full trening,er ute å går med god puls mellom en halv til over en mil gåtur med hunden daglig,noe som ikke gikk før hendelsen. Hvor kan jeg henvende meg å hvordan kan jeg evt få en forklaring ingen i helsevesenet har noe reaksjon eller prate med meg om dette. Hvor eller hvordan er dette mulig?jeg må få pratet med noen som har en eller annen forklaring eller mening om hendelsen. Jeg har ingen i livet mitt å vet etter alt dette at det er jeg som har ødelagt for meg selv å ikke familie slekt og venner som har støttet meg til ett vist stadie. Hva gjør jeg?jeg har aldrig følt meg fri fra sykdommene,å jeg har ingen å prate med om dette da jeg er alene. Håper dere kan sende meg i rett retning.
Mvh

mann/gutt |
50 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Det høres ut som om du har vært gjennom en belastende hendelse, og vi forstår godt at du ønsker svar rundt det som har hendt deg.

Vi som jobber i RUSinfo er ikke helsepersonell og har dessverre ingen forklaring på hvorfor sykdommene forsvant etter denne hendelsen. For å få noen svar vil vi anbefale deg å  be legen din sende en henvisning til spesialist. Eventuelt kan du ta kontakt med Pasient -og brukerombudet dersom du vil klage eller ønsker bistand.

Abstinenser av disse medisinene er normalt ikke dødelig, men det kan være tilstander hos den enkelte som gjør at man må være mer forsiktig enn «folk flest».

Vi er uansett glade for at du føler deg bedre fysisk, og ønsker deg lykke til å søken  på flere svar!

 

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.