Virker Metamina bedre enn Ritalin når jeg har ADHD?

hei, jeg har slitt mye med uro og rastløshet hele livet og har adhd. Har prøvd flere benzodiasemimer men det ingen virkning bortsett mye med alkohol.
Jeg vurderer å gå over til medisin til adhd og finne ut det koan hjelpe etter en stund.
Jeg har snakket med folk og de sier viss du skal begynne med det er ritalin et dårig valg pga bivirkninger og metamina er mye bedre og effektivt. Stemmer dette?

mann/gutt |
30 år |
viken

  Rusinfo svarer:

ADHD-medisiner kan disse virke forskjellig fra person til person. Det betyr at det som virker bra for noen ikke har noen særlig effekt på andre og omvendt. Derfor bør du snakke med en lege som kan hjelpe deg i gang med å finne ut hvilken type medisin du responderer best på. Fastlegen din kan hjelpe deg med dette, eller henvise deg til spesialist ved behov.

Personlig kodeord Vi vil svare på ditt spørsmål så fort som mulig. I perioder med mye pågang kan det ta opptil 7 virkedager før svaret publiseres. Vi har besvart tusenvis av spørsmål, og for å gjøre det enklere for deg å finne tilbake til ditt spørsmål kan du legge inn et kodeord du senere kan bruke til søk.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Vi vil svare på ditt spørsmål så fort som mulig. I perioder med mye pågang kan det ta opptil 7 virkedager før svaret publiseres. Vi har besvart tusenvis av spørsmål, og for å gjøre det enklere for deg å finne tilbake til ditt spørsmål kan du legge inn et kodeord du senere kan bruke til søk.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Vi vil svare på ditt spørsmål så fort som mulig. I perioder med mye pågang kan det ta opptil 7 virkedager før svaret publiseres. Vi har besvart tusenvis av spørsmål, og for å gjøre det enklere for deg å finne tilbake til ditt spørsmål kan du legge inn et kodeord du senere kan bruke til søk.

I vår spørsmål- og svartjeneste har vi besvart mange tusen spørsmål fra våre brukere. 
 
Sender du inn et spørsmål, så kan du regne med at det blir besvart i løpet av kort tid på hverdager
 
Hverdager 
11:00 – 14:30
pause
15:00 – 18:00
 
Lørdag og søndag

STENGT

Åpningstidene kan avvike i ferier og på helligdager.
 
Hverdager 
11:00 – 14:30
pause
15:00 – 18:00
 
Lørdag og søndag  
STENGT
 
Åpningstidene kan avvike i ferier og på helligdager.
 
Telefon: 915 08 588


Spør oss


Chat
(Stengt) 


Telefon
(Stengt)


Spør oss


Chat
(Stengt) 


Telefon
(Stengt)


Spør oss

Test

Chat

RUStelefonen har nytt navn og ny nettside! Velkommen til RUSinfo.

Du er fortsatt helt anonym når du kontakter oss!