Lite salter i kroppen av Metamina?

Hei, jeg får metamina av behandler. Lurer på om det kan tømme kroppen for salter og om det evt er noe jeg kan kost tilskudd jeg kan ta for å veie opp for dette.

mann/gutt |
34 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Vi kjenner ikke til at terapeutisk bruk av Metamina tømmer kroppen for salter, men vi vet at hyponatremi (lavt innhold av salter i blodet) kan oppstå som følge av overdrevent vanninntak. Noen blir veldig rastløse eller bruker mye energi ved bruk av sentralstimulerende midler (Metamina er sentralstimulerende), og drikker som følge av det mye vann. I noen tilfeller kan det medføre hyponatremi. Det finnes måter å forebygge dette på, det enkleste er å drikke elektrolyttholdig væske og ikke bare vann. Hvis du spør på apotek vil de kunne hjelpe deg med å finne et godt alternativ for deg.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.