Lite salter i kroppen av Metamina?

Hei, jeg får metamina av behandler. Lurer på om det kan tømme kroppen for salter og om det evt er noe jeg kan kost tilskudd jeg kan ta for å veie opp for dette.

mann/gutt |
34 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Vi kjenner ikke til at terapeutisk bruk av Metamina tømmer kroppen for salter, men vi vet at hyponatremi (lavt innhold av salter i blodet) kan oppstå som følge av overdrevent vanninntak. Noen blir veldig rastløse eller bruker mye energi ved bruk av sentralstimulerende midler (Metamina er sentralstimulerende), og drikker som følge av det mye vann. I noen tilfeller kan det medføre hyponatremi. Det finnes måter å forebygge dette på, det enkleste er å drikke elektrolyttholdig væske og ikke bare vann. Hvis du spør på apotek vil de kunne hjelpe deg med å finne et godt alternativ for deg.

Personlig kodeord Vi vil svare på ditt spørsmål så fort som mulig. I perioder med mye pågang kan det ta opptil 7 virkedager før svaret publiseres. Vi har besvart tusenvis av spørsmål, og for å gjøre det enklere for deg å finne tilbake til ditt spørsmål kan du legge inn et kodeord du senere kan bruke til søk.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Vi vil svare på ditt spørsmål så fort som mulig. I perioder med mye pågang kan det ta opptil 7 virkedager før svaret publiseres. Vi har besvart tusenvis av spørsmål, og for å gjøre det enklere for deg å finne tilbake til ditt spørsmål kan du legge inn et kodeord du senere kan bruke til søk.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Vi vil svare på ditt spørsmål så fort som mulig. I perioder med mye pågang kan det ta opptil 7 virkedager før svaret publiseres. Vi har besvart tusenvis av spørsmål, og for å gjøre det enklere for deg å finne tilbake til ditt spørsmål kan du legge inn et kodeord du senere kan bruke til søk.

I vår spørsmål- og svartjeneste har vi besvart mange tusen spørsmål fra våre brukere. 
 
Sender du inn et spørsmål, så kan du regne med at det blir besvart i løpet av kort tid på hverdager
 
Hverdager 
11:00 – 14:30
pause
15:00 – 18:00
 
Lørdag og søndag

STENGT

Åpningstidene kan avvike i ferier og på helligdager.
 
Hverdager 
11:00 – 14:30
pause
15:00 – 18:00
 
Lørdag og søndag  
STENGT
 
Åpningstidene kan avvike i ferier og på helligdager.
 
Telefon: 915 08 588


Spør oss


Chat
(Stengt) 


Telefon
(Stengt)


Spør oss


Chat
(Stengt) 


Telefon
(Stengt)


Spør oss

Test

Chat

RUStelefonen har nytt navn og ny nettside! Velkommen til RUSinfo.

Du er fortsatt helt anonym når du kontakter oss!