Vil test svar av blod og urin kunne slå fast man har brukt legemiddel og ikke ren amfetamin?

Vil test svar av blod og urin kunne slå fast man har brukt legemiddel og ikke ren amfetamin?
Ble stoppet i utlandet etter inntak av tremadol(pretremadol) Enkelt dose av 1 tablett kvelden før kl 23.00. Ble stoppet kl 15.15. Og ble spurt om jeg brukte narkotika. Aldri i mine godt over 40 år har jeg brukt noen form for narkotiske stoffer. Men bruker i ny og ne tremadol pga nevrologsike smerter. Og kvelden før jeg ble stanset tok jeg en enkel tablett for smerter før natta. Så det jrg lurer på er om en slin test vil slå fast at det er medsin jeg har brukt da jeg vet tremadol kan gi utslag nettopp på amfetamin. Testen jeg vet politi har brukt viser evt bruk 1 år tilbake i tid og den er jeg glad for da jeg aldri har brunt noen form for rusmidler og ei heller drikker alkohol. Men i det aktuelle lndet er det lang ventetid på svar og dette stresser meg

kvinne/jente |
45 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Ja, både blod og urinprøver kan skille ulike stoffer fra hverandre. Det er enkelt å skille Tramadol og amfetamin fra hverandre, så det vil ikke være et problem. De kommer altså til å se at du har inntatt Tramadol og ikke noe annet. For øvrig vil vi informere om at Tramadol aldri vil slå ut som amfetamin, men at det kan slå ut på en rustest som opiat.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.