Nupper og kløe fra amfetamin?

Hei

Jeg fikk i meg noe amfetamin forrige helg, som ikke var planen. Helt siden det har jeg hatt nupper på hele kroppen som klør, og som det går hål på når blir klødd på. Kan dette ha en sammenhegn med amfetamin eller kan det være noe annet? Har aldri prøvd amfetamin før.

kvinne/jente |
17 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Selv om vi ikke kan utelukke andre mulige årsaker til dette, vet vi at noen opplever å få kløe eller utslett ved bruk av amfetamin. Dette gjelder kanskje særlig ved et forholdsvis høyt forbruk, men kan nok også forekomme i mer forsiktige mengder.

Dersom amfetamin er årsaken, vil plagene sannsynligvis gå over relativt snart, så lenge du ikke tar mer. Om plagene derimot vedvarer kan du vurdere en sjekk hos helsepersonell.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.