Hvorfor skal ikke Attentin brukes av voksne?

Hvorfor skal ikke attentin brukes av voksne?jeg fikk diagnosen da jeg var 45 år. Og attentin har fungert veldig fint på meg.

kvinne/jente |
47 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Vi gir dessverre ikke veiledning rundt vanlig bruk av medisiner – anbefaler at du drøfter dette med utskrivende lege, eller evt. annet helsepersonell for en vurdering. For hva det er verdt kan vi jo vise til Felleskatalogens omtale av Attentin, og sitatet «Voksne inkl. eldre: Ikke godkjent for bruk. Sikkerhet og effekt er ikke fastslått«. Så, det at «sikkerhet og effekt ikke er fastslått» er sannsynligvis forklaringen på hvorfor du ikke får dette utskrevet, sånn vi forstår det.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.