Kan Neurontin forsterke virkningen av benzo, Stesolid, Apodorm og Subutex?

kan neurontin forsterke virkningen på benso,stesolid apodorm å subitexs

62 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Samtidig bruk av Neurontin og sentraldempende stoffer (benzo, Stesolid, Apodorm, Subutex osv.) kan gi økt sentraldempende effekt, noe som i prinsippet vil gi økt risiko for overdosesymptomer. Hvor risikabelt dette er vil riktignok være et spørsmål om mengde, og din toleranse for de enkelte stoffene. Uansett vil vi oppfordre deg til å være forsiktig med denne kombinasjonen, evt. rådføre med legen din om trygg bruk av disse medisinene.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.