Avhengig av opiater-heroin i 2 år – jeg har veldig lyst å slutte

Hei jeg er en gutt på 21 år som er avhengig av opiater-heroin i 2 år jeg har veldig lyst å slutte og jeg har prøvd å slutte selv som jeg klarte nesten med å bruke mindre mindre og mindre men det er litt vanskelig til slutten uten noen medisiner som gjør det lettere og ikke så vond, jeg har førerkort og en fast jobb som jeg vil ikke miste, kan dere anbefale meg hva jeg skal gjøre men sånn at det blir helt anonymt,

mann/gutt |
21 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hvis du vil gjøre dette helt anonymt, er det dessverre ikke så mange andre muligheter enn det du allerede har prøvd. Det kan hende du kan få en del gode tips og råd på Retretten i Oslo. Det er helt anonymt og utenom helsevesenet. De har en del tilbud som kan hjelpe ved abstinenser, blant annet akupunktur. Men en de kan ikke gi ut medisiner. I tillegg til dette kan og anonyme møter i for eksempel NA være en hjelp for mange.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.