Hvor lang tid tar det før Rivotril ikke vises i urin?

hei. jeg har brukt ca.10 mg. rivotril i 4 dager på rad, tilsammen cå50 mg. hvor lang tid vil det ta før det ikke vil påvises i urinen? jeg har ikke spist det før, det var første gang. trenger å vite når det er ute fra urinen da jeg skal ta prøve.

mann/gutt |
49 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Klonazepam, som er virkestoffet i Rivotril, kan påvises i urin i ca. syv dager. Det er noe individuelle forskjeller på dette. Hvis urinprøven du skal ta er mer enn en uke etter siste gang du tok Rivotril er det sannsynlig at du ikke tester positivt.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.