Jeg misbrukte Tramadol 3 dager i strekk for å oppnå rus

Hei. Jeg misbrukte Tramadol 50mg i 3 dager i strekk for å oppnå rus, tok 10 stk 2 av dagene og 20 stk den siste dagen. Siste dagen ble jeg kjempe dårlig ca 1-2 timer etter inntak og kastet opp, svettet, skalv i føttene, følte meg svak og fikk dårlig balanse. Dagen etter hadde jeg fortsatt ekstrem kvalme, svetting og noe (men mindre) skjelvinger. Dag 2 var jeg enda like kvalm men ingen andre symptomer. Nå er det snart 4 dager siden og jeg er fremdeles ekstremt kvalm konstant..Jeg klarer nesten ikke å spise noe pga dette og har ligget i senga alle dagene til nå og vært kjempe dårlig. Skal ikke stoffet være ute av kroppen min til nå? Hva er grunnen til at jeg enda er så dårlig? Jeg vet ikke om jeg hadde en overdose den dagen men jeg har overdoset 3 ganger før på mine egne medikamenter (ikke tramadol men antideppresiva, sovemedisin og antipsykotika) i suicidal hensikt, disse gangene har jeg endt opp på akutten med serotonergt syndrom, krampeanfall osv. Det jeg skal fram til er at alle de andre gangene har jeg vært litt uggen og redusert dagen derpå men etter det var jeg så og si symptomfri. Jeg vet ikke om jeg holder ut denne kvalmen mer snart, det er konstant som sagt å føles ikke ut som det blir bedre.. det har tilogmed fått meg på gråten noen ganger. Hvis dette er en vanlig reaksjon ved inntak av større doser, hvor lang tid kan det ta før jeg føler meg bedre?

kvinne/jente |
28 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Du har fått i deg ganske store doser over flere dager. Det er trolig snakk om en mild/moderat forgiftning. Dette er sjelden alvorlig farlig, men som du merker, det kan henge igjen en stund.

Vi er ikke helsepersonell og kan ikke spekulere i om det er andre og mer sammensatte årsaker til at du føler deg så dårlig fortsatt.

Vi vil råde deg til å oppsøke lege/helsehjelp for en klinisk undersøkelse. Du kan også ringe Giftinformasjonen for veiledning med hensyn til selve forgiftningen. De er eksperter på dette.

Kontakt Giftinformasjonen på 22 59 13 00. Døgnåpen telefon. Se også vår artikkel om tramadol.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.