Arbeidsgiveren betaler ikke skatt for meg

Hei, arbeidsgiveren ikke betaler skatt for meg. Da jeg sjekket dataene mine på skattekontoret var det bare nuller, og det er et problem med lønnsslipper. Jeg har fått lønnen og det er uoverensstemmelse med skattene. Han trukket min skattekort fra altinn, men til lønnsslipper skrev at ingen skattekort. Jeg kjemper igjen for lønnslipper min som jeg ikke har fått så langt. Arbeidsgiver går ikke til kontaktene, men unngår dem. Hva vil du råde meg til å gjøre?

kvinne/jente |
36 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Vi er en tjeneste som svarer på spørsmål om rus, så her har du nok dessverre sendt spørsmålet ditt til feil sted.

Angående utfordringer i arbeidslivet og problemer med arbeidsgiver anbefaler vi at du kontakter Arbeidslivstelefonen for støtte og hjelp: 225 66 700.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.