Jeg har en samboer som jeg mistenker røyker hasj.

Jeg har en samboer som jeg mistenker røyker hasj. Han har en god del symptom og oppførselen hans er endret. Har også funnet aluminiumsfolie i uteboden der han pleier sitte.vet ikke om det har noe med hasj å gjøre. Hvor enkelt er det å få testa dette… Må han til lege for å ta blodprøve og vil legen melde fra? Vi har barn men jeg har nulltoleranse for narkotika.

annet |
1 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Når det gjelder å teste personer for potensielt bruk av rusmidler, er det som regel en god strategi å innhente samtykke først – ved å spørre om han er villig til å ta en rustest for å avkrefte din mistanke. Ved å søke «narkotikatester» på nettet, vil du finne en rekke ulike leverandører som du kan bestille slike tester fra.

Med andre ord må han ikke dra til legen for å gjennomføre en slik test.

For øvrig kan vi informere om at de ikke er vanlig å benytte seg av blodprøver i slike tilfeller. Som regel bruker man urinprøver, ettersom påvisningstiden da er noe lengre.

Et annet god tips (som du kanskje allerede har gjort) vil være å dele din bekymring med din samboer, og spørre han direkte om det du lurer på.

Har du flere spørsmål er du velkommen til å kontakte oss via telefon eller chat!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.