Hvor mange Paralgin forte og Nobligan må jeg ta for å dø?

Hvor mange Paralgin forte og Nobligan må jeg ta for å dø? Jeg ønsker veldig å få dø

kvinne/jente |
75 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Vi gir ikke brukerveiledning på hvordan du kan ta livet ditt.

Det er veldig leit å høre om at du opplever dette – hvis du har selvmordstanker, vil vi helt klart oppfordre deg til å be om hjelp. Det finnes god hjelp å få – denne artikkelen fra Rådet for psykisk helse gir en oversikt over ulike tilbud innen psykisk helsehjelp, som vi håper du vil benytte deg av. Og om du allerede mottar psykisk helsehjelp, vil vi oppfordre deg til å være åpen om tankene du opplever, slik at dere forhåpentligvis kan finne en måte å trappe opp den hjelpen du får.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.