En jente i klassen min drikker alkohol av og til…

Hei , dette er en jente I klassen min . Hun drikker alkohol avåtil .Hun er veldig dårlig på skulen og må ha hjelp til mye.For litt siden skulle Hun bestille vape . Men når hun hadde bestilt funket det ikke.Hun er et veldig kroppsmenneske , Hun prater alltid om rumpa si og om at hun skal få barn i sommeren.Pluss andre ting. Avåtil låner hun røyken til moren sin.foreldrene bryr seg ikke så mye om hva hun gjør.Det er nesten ingen som liker hun , alle kaller henne stygge ting og hun tror at jeg er hennes beste venn men jeg bare låter som . Hva å gjøre med det? Hadde tenkt å prate med helsesøster ….

kvinne/jente |
12 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Dette høres ut som en vanskelig situasjon for både henne og deg. Vi synes det virker veldig lurt ut å snakke med helsesøster. Hvis denne jenta i klassen din ikke har venner, og mange snakker stygt om henne, har hun det nok ganske vanskelig. Helsesøster kan hjelpe henne både med rus( hvis hun har noen problemer med det), foreldrene hennes og hvordan hun har det ellers.

Du skriver at hun tror du er hennes beste venn, men at du bare later som. Det høres jo ikke ut som en helt grei situasjon. Du trenger ikke å late som at du er hennes beste venn, men det går an å være hyggelig med henne likevel. Det er ikke ok at andre i klassen sier så mye stygt om henne, og vi håper du kan gå foran som et godt eksempel å ikke være med på det. Det høres jo rett og slett ut som at miljøet i klassen din er veldig dårlig, så vi synes du skal si noe om dette også til helsesøster. På den måten kan det kanskje bli hyggeligere å være i klassen for alle.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.