Kan vi kjøpe Cannabiben kapsler i Spania og ta med hjem?

Kan vi kjøpe Cannabiben kapsler i Spania og ta med hjem , er det lovlig

mann/gutt |
83 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Legemiddelverket skriver:

Produkter som er basert på ekstrakter av cannabis (uavhegig av THC innhold) regnes i dag som narkotika, og jf. narkotikaforskriften vil slike produkter ikke være tillatt for import uten særskilt tillatelse.

Dersom det skjer endringer i regelverket for CBD-produkter vil det fremkomme av disse nettsidene. Se for øvrig utfyllende informasjon om CBD generelt samt hva som gjelder for virksomheter som ønsker å drive med import og salg av slike produkter.

Det finnes foreløpig ingen godkjente «CBD-legemidler» på det norske markedet. (Legemidlet Sativex som er godkjent i Norge, inneholder også betydelige mengder THC). Ta kontakt med lege dersom du ønsker å diskutere CBD til medisinsk bruk. Legen din kan søke om godkjenningsfritak for slike legemidler, og apoteket bestiller legemidlet for deg. Godkjenningsfritak gir ikke rett til privatimport.

Legemiddelverket advarer mot å bruke legemidler kjøpt på internett fra utlandet, da man ikke kan være sikker på kvaliteten av disse.

​Du kan kontakte Legemiddelverket på privatimport@legemiddelverket.no dersom du har ytterligere spørsmål.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.