Det står 1 mg på pakken, men pillen veier 0,1g

Jeg har ksalol brett og har veid noen av de som er inni. Det står 1mg på pakken og når jeg veier en står det 0,1g. Det skal jo egentlig være 0,001g? Har jeg da fått falske eller bare tar vekten min feil? Vekten min er en vekt jeg har kjøpt for å veie cannabis og kan veie gram men har aldri veid noe i mg så lurer på om kanskje vekten ikke helt klarer å vise korrekt?

mann/gutt |
24 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Først: Vi aner ikke hva de pillene inneholder. Det kan være stor risiko å handle illegale piller, noe vi både håper og regner med at du tenker nøye gjennom før bruk.

Til ditt spørsmål. Når det står «1 mg» på piller / på pakken, betyr det at det er (skal være) 1 mg virkestoff i hver av pillene. Selve pillen i seg selv veier mye mer enn 1 mg.

Alle legemidler inneholder det som kalles «hjelpestoffer». Hjelpestoffer i et legemiddel er de forbindelser som ikke har en terapeutisk effekt (som ikke er virkestoff), men for eksempel stoffer som binder tabletten sammen.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.